Lauantaina 7.9. menoa ja meininkiä Lystilauantaissa ja Onnirokissa

Onnirokin mainoskuva, jossa tapahtuman esiintyjiä.

Syyskuu käynnistyy vauhdikkaasti, kun perinteiset tapahtumat Onnirokki ja Lystilauantai järjestetään taas syyskuun ensimmäisenä lauantaina.

Aamupäivällä puuhaa lapsiperheille Seikkailupuistossa

Lystilauantaissa lapsiperheillä on mahdollisuus tutustua paikallisiin lasten ja nuorten toimintaa ja harrastuksia järjestäviin yhteisöihin Apianniemen seikkailupuiston alueella. Tapahtuman teemana on tänä vuonna ystävyys ja yhdessäolo.

Paikalla on useita erilaisia toiminnallisia rasteja, pomppulinna ja elävää musiikkia. Panssariprikaatin VMTK-soittokunta soittaa lastenlauluja Apian näyttämöllä klo 10-10.30. Seurakunnan nuorten bändi Koski Gospel Band esiintyy samalla lavalla klo 11.00-11.30. Apian paviljongissa esittäytyy Valkeakosken musiikki- ja tanssiopisto. Kahviosta herkkuja pikkurahalla (maksutapa käteinen).

Mukana tapahtumassa ovat Valkeakosken kaupungin varhaiskasvatus ja liikuntatoimi, kaupunginkirjasto Valo ja kirjastoauto Walle, Sääksmäen seurakunta, MLL Valkeakosken paikallisyhdistys, Valkeakosken Pelastakaa lapset ry, Valkeakoski-Vanajavesi soroptimistit, Valkeakosken musiikki- ja tanssiopisto, Valkeakoski-opiston teatteriopisto, VPK ja Poliisi.

Onnirokissa nuorten suosikkiartistit ja paikallisia muusikoita

Nuorisokeskus Pultin piha-alueella raikaa livemusiikki, kun Nuorisotoimen perinteinen Onnirokki-tapahtuma starttaa Myllysaaren museon vieressä. Tapahtuman pääesiintyjinä ovat tänä vuonna nuorten toivomat kotimaiset artistit Pyrythekid & Axel Kala.  Heidät tunnetaan mm. tiuhaan radiokanavilla soineesta yhteisbiisistä 3 toivomusta. Päälavalla nähdään myös kaksi koskilaista lahjakkuutta: indieartisti Skuubi ja Sick Boogie Recordsille kiinnityksen saanut James-J.

Onnirokissa mukana Valkeakosken kaupungin Nuorisopalvelut, Nuorisovaltuusto, Yön Usva ry, MLL Valkeakosken paikallisyhdistys, Valkeakosken Energia, Sääksmäen seurakunta ja Valkeakosken Voimistelijat. Nuorisokeskus Pultissa kahviota pitämässä FC Haka T15 -joukkue.

Tervetuloa mukaan syyskuun räjähtävään aloitukseen koko perheen voimin!

Lisätiedot tapahtumista: