Perheliikuntaa syksylle

Perhe syksyisessä puistossa järven rannalla.

Ilmoittautuminen liikuntatoimen ryhmiin on käynnissä 15.8. saakka. Syyskausi alkaa ma 9.9.2024

Avoin telmintätupa:

Maanantaisin liikuntahallin B- ja C-osat klo 9-11. Telmintätupa on temppurata, joka tarkoitettu kotihoidossa oleville alle kouluikäisille lapsille vanhempineen. Telmintätupa on maksuton, ja sinne ei tarvitse ilmoittautua. Telmintätuvalla liikuntatoimi tarjoaa puitteet omaehtoiseen liikkumiseen. Jokainen aikuinen vastaa oman lapsensa turvallisuudesta. Ei ohjausta.

Vauvajumppa:

Torstaisin liikuntahallin B-osa klo 9.30-10.15. Vauvajumppa on aikuiselle tarkoitettu jumppa, joka sisältää alkulämmittelyn, lihaskuntoliikkeitä sekä venyttelyt. Liikkeet voi suorittaa vauvan kanssa tai ilman, mikäli vauva viihtyy itsekseen tai nukkuu tunnin aikana. Liikkeet tehdään kehoa kuunnellen ja vauvan tarpeet huomioiden. Jumpan voi aloittaa, kun jälkitarkastus on tehty ja lääkäri on antanut luvan liikkumiseen. Vauvan suositusikä on 2-8kk. Ryhmä on maksullinen. Suositellaan etukäteen ilmoittautumista.

Vauvauinti:

Lauantai-aamuisin uimahallin opetusaltaassa. Vauvauinti on perheen yhteinen liikunnallinen leikkihetki noin +32-asteisessa vedessä – unohtamatta vesiturvallisuutta. Vauvauinti tarjoaa lapselle mielekkään oppimisympäristön, joka tukee lapsen kehitystä. Vauvauinti aloitetaan 3-6 kuukauden iässä. Lapsen paino tulee olla vähintään 5 kg. Vauvauintiin päässeille järjestetään ennen kauden alkua vauvauinti-info, jossa selviää mm. ryhmäjako.
Ryhmä on maksullinen ja ryhmään haetaan etukäteen (15.8. mennessä).