Sorrilan yhtenäiskoululle myönnetty STEAM-sertifikaatti

Sorrilan yhtenäiskoulu on saavuttanut LUMA/STEAM-sertifikaatin tason 1. Tämä tunnustus myönnettiin koulun sitoutumisesta kehittää korkealaatuisia laajoja oppimiskokonaisuuksia yhdistämällä oppiaineryhmiä ja teknologiaa.

Sorrilan yhtenäiskoulun eläkkeelle siirtyneen rehtori Esko Silvolan aikana käynnistetty opettajien STEAM-opetuksen yhteissuunnittelu parantaa opiskeltavien asioiden välisten suhteiden ja keskinäisten riippuvuuksien ymmärtämistä. Kansainvälisesti kehittyvä STEAM-pedagogiikka tulee sanoista Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics.

Sertifikaatti on osoitus koulun systemaattisesta työstä pedagogiikan, opetushenkilöstön osaamisen, oppimisympäristön, verkostojen ja johtamisen kehittämisessä. Sorrilan yhtenäiskoulu jatkaa aktiivisesti työtä saavuttaakseen myös tasot 2 ja 3, varmistaen näin oppilailleen entistä monipuolisemmat ja inspiroivimmat oppimismahdollisuudet. Kyseessä on ensimmäinen Pirkanmaan koululle myönnetty STEAM-sertifikaatti.

“STEAM-sertifikaatti on hieno tunnustus koulumme pitkäjänteisestä työstä. Olemme ylpeitä saavutuksestamme ja jatkamme innolla kehitystyötä,” sanoo rehtori Pasi Rangell.

Lue lisää LUMA-keskuksen nettisivuilta.